Såhär ökar du din kundbas i Rule

Öka din kundbas och antalet prenumeranter

Vi rekommenderar att du läser på den strategiska guiden innan du påbörjar denna guide.

De flesta som jobbar med digital kommunikation av något slag har ofta som mål att öka sin kundbas och få in fler prenumeranter för att således öka sin omsättning. Det finns tekniska lösningar för hur du kan öka din kundbas och antal prenumeranter och så finns det strategiska lösningar. Båda delar är lika viktiga att ta hänsyn till och väva in i sin digitala strategi för att kunna expandera sin kundbas. I denna guide kommer vi dela med oss av tre framgångsrika lösningar på hur du tekniskt kan öka din kundbas och antal prenumeranter. 

Formulär

Börja med det enklaste och viktigaste först, formulär på hemsidan, för att kunder ska prenumerera till era nyhetsbrev.
Det finns olika lösningar för formulär, nedan kommer 3 exempel på hur ni kommer igång med detta:

1) Rule erbjuder gratis dubbel opt-in formulär:
Hur skapar jag ett anmälningsformulär?

2) Triggerbee erbjuder personaliserade formulär och innehåll på sajt, baserat på din data i Rule. Spårar även och analyserar enskilda besökare för att successivt bygga upp kundprofiler och synkronisera den med Rule:
Triggerbee integration

3) ReDeal är experter inom referral marketing. Erbjuder även formulär som går att personalisera efter era behov:
Integrera Redeal med Rule

Facebook

Ett bra sätt att samla in medlemmar till ditt nyhetsbrev är att samla in signups via Facebook Lead Ads. I Rule finns en koppling som automatiskt samlar in dina leads så att du direkt kan bearbeta dem via marketing automation och nyhetsbrev: Hur kopplar jag ihop Facebook Lead Ads med Rule?

Facebook Custom Audiences är en ny kanal där Rule kan överföra medlemmar, där du väljer marknadsföring strategi baserat på vilken data vi har på medlemmarna i målgruppen.
När du är redo att utöka din verksamhet kan du även använda din anpassade målgrupp för att skapa en lookalike-målgrupp. Lookalike-målgrupper är listor över personer som liknar de personer som för närvarande interagerar med ditt företag och som du vill rikta reklam till:
Integrera Facebook anpassade målgrupper med Rule

Övriga källor

Ställ frågan till er själva. Vilka övriga källor har du för att få in fler prenumeranter? Landningssidor, evenemang, partners etc. Är det tillräckligt tydligt för användaren hur man prenumererar från alla era källor?
Glöm inte att koppla på dina integrationer (här hittar du alla)Finner du inte integration till er källa? Oroa dig inte, Rule har ett öppet API, vilket innebär att ni kan integrera alla era källor:
API-nyckel och dokumentation
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss